Gulaš sa pačetinom, pečurkama i pavlakom

06/02/2019
"Veoma inovativan način klasične varijante, ali sa pačijim grudima i ... nećemo da vam pojedemo sve "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano158
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečene kockice pačijih gurdi propržimo u rastopljenom maslacu.

Dodajemo u njih sitno iseckan luk i beli luk. Pržimo dok ne dobije zlatnu boju. Stavljamo pečurke, oprane i isečene na kriške.

Kad pečurke budu gotove, dodajemo brašno. Pržimo kratko i stavljamo pileći bujon i vino.

Ostavljamo tako dok ne provri i skidamo sa vatre.

Neka vam je ukusno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar