Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Jagnjetina»Ražnjići»Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici

Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici

ažurirano:
ViktoriaViktoria
Šegrt
345133
Ražnjići od jagnjeće džigerice u maramici
Fotografije: Daya
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
45 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
105 min.
Porcije
8
"Pogledajte kakvo smo vam meze pripremili i već sad procenite da li nam treba još piva."

Potrebni sastojci

  • jagnjeća džigerica - 1 kg
  • maramica - 1
  • paradajz - 300 g
  • ulje
  • so
  • biber
  • crveni luk
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo džigericu na kockice, posolimo i posipamo biberom.

Isečemo paradjz na komade.

Na drvene i metalne ražnjiće nabodemo parče džigerice, parče paradajza, krug luka i tako dok ne potrošimo sastojke.

Posipamo sitno iseckanim peršunom i uvijjamo sve u jagnjeću maramicu.

Stavljamo ih u nauljan pleh i pečemo u umerenoj rerni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: