Svinjska kolenica na baštovanski način

11/02/2019
"Kolenica je kolenica, ali ako nije pripremljena sa svežim povrćem i bašte, nemojte je uopšte hvaliti "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano11
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte kolenicu i odvojite je od kostiju. Procedite bujon.

Očistite povrće od ljuski, semenki i drški.

Ugrejte maslinovo ulje i dodajte sitno iseckan luk. Dinstajte ga. Dodajte beli luk, boraniju i papriku.

Kuvajte dok ne omekša uz neprestano mešanje.
Dodajte komade paradajza.

Sipajte bujon i kuvajte jelo.

Kad boranija omekša, dodajte kolenicu.

Začinite vegetom, solju, biberom.

Kuvajte 10 minuta.

Skinite sa vatre i dodajte čubar i peršun.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar