Mini ćuftice punjene kačkavaljem, šunkom i maslinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67603
18/03/2019
"Jedna ćuftica - jedan zalogaj, ali kakav "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano30
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se stavlja u posudu. Luk se narenda i dodaje se u mleveno meso. Jaje se razbije. Dodaju se i začini. Zamesi se dobro, dok mleveno meso ne upije začine.

Oblikuju se mini ćuftice. Kačkavalj i šunka se seku na malene kocke. Masline se odvoje od koštica.

Svaka ćuftica se udubi u sredini i stavlja se po kocka kačkavalja, šunka i maslina.

Ponovo se oblikuju i uvaljaju u prezle. Prže se u zagrejanom ulju. Serviraju se tople.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar