Piletina sa krompirom, pečurkama i tikvicama u đuvečari

15/04/2019
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj238524
"Lepa jela iziskuju vreme - tako je i sa ovim "
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Narendajte ili iseckajte luk na dno đuvečare.

Stavite meso i prethono oguljeno i iseckano povrće (pečurke stavite cele i krompir, ako je manji, a ako je veći, onda ga isecite na pola).

Kada prelijete sa malo ulja i dodate začine (mi smo za ovaj recept koristili vegetu).

Prelijte crnim vinom ili soja sosom i dodajte 1-2 šolje vode (u zavisnosti od količine proizvoda).

Stavite u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni oko 2 sata. slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar