Krem čorba sa karfiolom i tikvicama sa čabatom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
22/05/2019
"Pobrinuli smo se za sve do najsitnijih detalja - i čabata će vam se svideti i krem čorba "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano85
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Karfiol za krem čorbu je potrebno oprati i iseći, a tikvicu oguliti i ukloniti unutrašnjost. Obe namirnice stavite u kipuću vodu da omekšaju.

Zatim ih ispasirajte i dodajte vruće mleko. Dobijenu čorbu od povrća začinite maslacem.

Za čabatu: isecite hleb na pola, a zatim isecite oba dela na kolutove. Tikvicu uzdužno isecite i malo je propržite. Na sto stavite 2 parčeta tikvice, premažite krem sirom i uvijte u rolat, a preko stavite blago propržen crveni luk, a zatim dodajte malo inćuna i paradajza.

Servirajte na kanapeu od zelene salate.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar