Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebra sa kiselim kupusom i ljutim paprikama

Svinjska rebra sa kiselim kupusom i ljutim paprikama

IvankaIvanka
Početnik
538
Svinjska rebra sa kiselim kupusom i ljutim paprikama2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
75 min.
Porcije
8
"I ako cele zime ni jednom ne spremite svinjska rbra sa kiselim kupusom, zašto uopšte i ostavljate kiseli kupus"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1, 2 kg
  • kiseli kupus - 1, 5 kg
  • svinjska mast - 100 g
  • ljute paprike - 3 komada
  • aleva paprika - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo meso na parčiće i zapržimo ga u masnoći. Operemo vodom kiseli kupus, isečemo ga na kocke i dodajemo u meso.

Stavljamo u jelo i ljute paprike - cele, i ostavljamo ga da se kuva na tihoj vati.

Kada se meso skuva i kupus omekša, dodajemo u vodi razmućenu alevu papriku. Ostavljamo jelo na vatri da vri 5 minuta i sklanjamo ga.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: