Musaka od pečuraka bez preliva

23/06/2019
"Toliko sočna, toliko aromatična - kako da ne probamo omiljenu musaku u ovoj varijanti sa povrćem "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano110
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke očistite i isecite, ne sitno. Krompir oljuštite i isecite na kockcie. Šargarepu icedite na četvrtine. Luk i paprike isecite sitno. Pirinač operite.

U namazan pleh sipajte povrće i pirinač. Dodajte masline.

Paradajz pire razredite u 1 šolji vode i sipajte u pleh. Ako je potrebno dodajte još jednu šolju vode. Stavite začine i sve promešajte.

Pleh pokrijte aluminijumskom folijom i stavite da se peče na 180-190 stepeni dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar