Način pripreme
Da biste pripremili nadev potopite suvo grožđe u toplu vodu na 10 minuta, nakon toga procedite i isecite krupnije.
U tiganju ugrejte maslinovo ulje i dodajte jaja. Promešajte i ostavite pokriven da se zaprži na tihoj vatri oko 2 minuta dok ne počne da mekani. Skinite poklopac i pojačajte vatru dok tečnost ne ispari. Posle dodajte inćune, beli luk i začine. Promešajte još minut, nakon toga skinite tiganj sa vatre i pospite suvim grožđem i pinjolama i ostavite da se ohladi.
Za to vreme ugrejte rernu na 180 stepeni. Razvucite testo na brašnom posutoj radnoj površini i napravite ga da bude debljine 3 mm. Nakon toga svako isecite na krugove (7, 5 cm) i stavite po 2 kašičice nadeva u svaki.
Pokvasite vodom ivice i zatvorite krugove, uz pomoć viljuške ih dobro učvrstite i namažite jajetom. Poređajte na namazan papir za pečenje i pecite 15 minuta dok ne postanu mekani i zlatnobraon.