Pečurke punjene suvim mesom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj64303
09/07/2019
"Izvadite vino iz fižidera, našli smo mu društvo, koje će mu se dopasti "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pečurke - 250 g
  • topljeni sir - 4 - 5 komada (trouglovi)
  • kačkavalj - 100 g
  • suvo meso - može i file ili slanina (jednak broj komada, koliko je pečuraka)
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se operu, nakon čega im se sklanjaju panjići. Napunite ih topljenim sirom.

Uvijte parčiće suvog mesa u male rolnice, nakon toga ih pričvrstite na pečurke pomoću čačkalice.

Poređajte pečurke u posudu za pečenje i preko njih narendajte kačkavalj.

Zapecite ih u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok se ne dobije lepa zlatasta boja.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar