Pileći komadići sa pečurkama i kari sosom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8878
3
24/08/2019
"Nije važno koliko su mali komadići, važno je da je tanjir pun do vrha "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano313
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk i beli luk na sitno. Isecite meso na zalogaje. U šerpi ili tiganju istopite maslac. Čim se istopi dodajte pileće meso i zapržite ga dok ne postane zlatasto.

Stavite pečurke (isečene na polu mesece) i sačekajte da se zaprže. Dodajte luk i beli luk. Sačekajte pet minuta i stavite kari sa paradajzom, so i biber.

Pržite nekoliko minuta i sipajte pavlaku. Mešajte i kuvajte dok meso ne bude gotovo.

Isključite i servirajte odmah.

Ako volite ljuto, možete da isečete jednu ljutu papriku i zapržite zajedno sa lukom i belim lukom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar