Punjeni patlidžan sa leblebijama

08/09/2019
"Raskošan patlidžan sa ukusnim nadevom, odgovarajući za one gladnike kojima se ne dopada meso "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano61
  • Pregledi tokom meseca60
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • patlidžan - 2 komada
  • leblebije - 200 g, iz konzerve
  • orasi - 50 g
  • paprika - 1 komad, pečena
  • sir - 200 g
  • kačkavalj - 100 g
  • aleva paprika - 1/4 kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan očistite, operite i isecite na pola po dužini.

Unutrašnjost izvadite i sitno iseckajte, dodajte leblebije, orahe, mrvljeni sir, biber i sitno iseckanu papriku.

Smesu dobro promešajte i sa njom napunite polovine patlidžana. Pospite rendanim kačkavaljem i pecite u rerni na 200 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar