Frikase od bubrega

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
12/09/2019
"Prava klasika francuske kuhinje - raskošan frikase sa jagnjećim bubrezima "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite bubrege i odstranite im opne. Zagrejte ulje i izdinstajte bubrege i pečurke. Začinite solju i belim biberom.

Izvadite bubrege i sačuvajte ih tople. Deglazirajte tiganj sa vinom i ostavite ga da skoro ispari, nakon toga sipajte bujon i kuvajte dok se ne redukuje na pola.

Dodajte pavlaku, so i biber. Vratite bubrege u sos i servirajte.

Evo i jednog isprobanog recepta za piletinu frikase.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar