Zec sa nadevom od iznutrica, pirinča i krompira

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79553
16/09/2019
"Majstor se po nadevu poznaje - što je on ukusnije, to ga je pravio veći majstor "
Priprema50 min.
Kuvanje140 min.
Ukupno190 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zec se posoli.

Sprema se nadev - zaprže se iznutrice, izvade se i u istoj masnoći se izdinsta luk, šargarepa, dodaje se paradajz, krompir isečen na male kocke i pirinač.

Začinjava se začinima i sipaju se 2 šolje vode.

Zec se puni, zašiva se. Stavlja se u posudu za pečenje i sipa se malo vode, u koju su stavljeni isečen luk i kolutovi šargarepe.

Peče se na 250 stepeni oko 2 sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar