Barbun na roštilju sa ruzmarinom

Barbun na roštilju sa ruzmarinom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Barbun na roštilju sa ruzmarinom
01/10/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Skuvaj30 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
"Pitate se zašto se svi okupljaju oko roštilja - zato što je riba najukusnija baš kada siđe sa njega"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Iscedimo limun i pomešamo ga sa maslinovim uljem, majčinom dušicom, ruzmarinom, nanom, origanom, peršunom, solju i biberom.

Ovom smesom mažemo očišćene ribe spolja i iznutra.

Pečemo na zagrejanom roštilju u posudi za pečenje u rerni između 4 i 10 minuta sa svake strane - spram veličine ribe.

Serviramo odmah sa parčetom hleba i zelenom salatom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: