Krem čorba od pečuraka sa topljenim sirom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
04/10/2019
"I više topljenog sira da stavite nećete pogrešiti - jer će tako čorba biti samo ukusnija "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca57
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zapržimo šargarepu i luk u masnoći i dodajemo isečene pečurke, nakon što omekšaju pečurke sipamo pripremljenu vodu u dodajemo isečen krompir.

Nakon što provri čorba dodajemo topljeni sir i pavlaku. Začinjavamo po ukusu.

Pasiramo ručnim mikserom i serviramo sa krutonima ili prepečenom kriškom sa belim lukom, maslinovim uljem i origanom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar