Karpačo sa teletinom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
478
375
Karpačo sa teletinom
15/10/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
"Tajna je u tome da pravilno nasečete teletinu, ostalo su sitnice"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oštrim nožem nasecite teleći file na veoma tanke trakice. Rasporedite ga u 4 tanjira.

Sok od limuna promešajte sa malo soli i bibera. Dodajte maslinovo ulje i tim dresingom prelijte meso.

Pokrijte ga i ostavite da se marinira na hladnom mestu najmanje 10-15 minuta.

Do teletine stavite listiće parmezana, pospite peršunom i ukrasite kolutovima limuna.

Poslužite karpačo sa kriškama hleba.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: