Pikantan pangasijus sa pohom od paradajza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
15/10/2019
"Kladite se na boje, ukus i izgled - uverite se uz ovaj sjajan recept "
Priprema25 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno55 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano45
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite ribu, operite je i isecite je na porcione parčiće. Začinite solju i ostaje 30 minuta u frižideru.

U međuvremenu umutite belance i pomešajte ga sa paradajz pireom, brašnom, maslinovim uljem i malo vode, da postigne potrebnu gustinu.

Uvaljajte parčiće ribe, poređajte ih na papir za pečenje i pecite oko 30 minuta na roštilju, zagrejanom na 190 stepeni, okrećući s vremena na vreme.

Dok su topli pospite belim lukom u prahu. Servirajte jelo sa krompir salatom ili drugim garnirungom po izboru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar