Rižoto na milanski način sa koštanom srži

04/12/2019
"Top predlog iz italijanske kuhinje, koji treba da se oceni kako dolikuje "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano83
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo sitno očišćeni luk i propržimo u maslacu dok ne omekša i ne dobije zlatnu boju.

Dodajemo koštanu srž, oprani i oceđeni pirinač i propržimo uz neprestano mešanje.

Dodajemo vino i topao bujon i dinstamo dok ne omekša pirinač.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar