Rolat od zeca sa topljenim sirom i slaninom

Rolat od zeca sa topljenim sirom i slaninom
Fotografije: Shteriu Djarov
1 / 4
30/01/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema60 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno210 min.
Porcije4
"Ovo nije još jedan slani rolat, nego rolat sa zecom sa topljenim sirom i slaninom, izvolite"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu odvojimo od kostiju, izlupamo i preko stavljamo streč foliju.

Začinimo začinima i ređamo slaninu i topljeni sir. Po želji možemo dodati i pečurke.

Uvijamo u rolat i ovako punjenog zeca namažemo alevom paprikom i uljem.

Uvijamo u aluminijumsku foliju i pečemo oko dva sata na 200 stepeni.

Nakon toga slani rolat odvijamo i namažemo maslacem.

Pečemo rolat sa zecom i topljenim sirom i slaninom da se napravi korica.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: