Krem čorba od pasulja sa ruzmarinom i maslinovim uljem

18/03/2020
"Krem čorba od pasulja sa ruzmarinom i maslinovim uljem - još jedna stvar sa kojom se Italija ističe u kulinarstvu "
Priprema15 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno105 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Potopite pasulj na 12 sati, nakon toga ga operite, sipajte novu hladnu vodu i stavite na vatru

Iseckajte luk, šargarepu, celer. Dodajte ih u šerpu. Kuvajte dok pasulj ne bude gotovo.

Pasirajte gotovu čorbu dok ne postane glatka. Isecite sitno beli luk sa ruzmarinom. Začinite čorbu.

Servirajte čorbu od pasulja toplu, ukrašenu iglicama ruzmarina i prelivenu sa malo maslinovog ulja.

Neka vam je slatko!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar