Način pripreme
Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno, skrob i prašak za pecivo. Nastaviti sa mućenjem.
Na mlakoj ringli istopiti cokoladu, mleko i maslac. Čokoladu dodati prethodno umućenoj smesi. Posebno umutiti belanca i dodati smesi. Preliti u tepsiju okruglu obloženu papirom za pečenje promera 20 cm.
Peći na 180 stepeni 25 minuta. I kora je spremna.
1. fil - na ringlu staviti mleko, čokoladu, žumanca i mesati dok se čokolada ne otopi. Staviti želatin u posudu i preliti mlekom. Sacekati 15 min. i dodati otopljenoj čokoladi.
Umutiti slatku pavlaku i dodati otopljenu čokoladu.
Fil staviti na koru i pustiti da odstoji 20 minuta u frizideru pre stavljanja drugog fila.
Postupak drugog fila je isti.Kao i za treći fil. Za čokoladnu glazuru staviti na ringlu slatku pavlaku, crnu i belu čokoladu i želatin. Prelliti tortu glazurom.