Način pripreme
Prvi korak je razbiti jaja i odvojiti žumanca i belanca. Belanca umutiti sa šećerom. Kad postane čvrst šlag dodati žumanca, nastaviti sa mućenjem. Lagano sipati vodu dok mutite. Na kraju dodati brašno i prašak za pecivo, kakao i varjačom mešati.
Staviti pekarski papir na pleh i nasuti smesu. Peći na 200stepeni. Kad se kora ohladi praviti krugove čašom.
U 150 ml mleka razmutiti brašno. Ostatak mleka staviti da se kuva sa 2 kašike šećera i vanilinim šećerom
Kada mleko počne da vri, ulijte kašicu od brašna i mleka i skuvajte kao puding. Masa treba da bude baš gusta.
Kada se fil ohladi, dodati margarin sobne temperature, malo limunovog soka i 7 kašika šećera u prahu. Mutite mikserom dok ne sjedinite sve i dok ne nestanu sve grudvice.
Uzimate jedan krug koji ste prethodno isekli iz kore, na njega stavljate kafenu kašičicu punu fila, preklopite drugim krugom i nožem namažete kolač filom i okolo. Nakon toga stranice uvaljate u kokos.
Istopiti čokoladu u slatkoj pavlaci. Na svaku kapicu staviti malo čokolade.