Način pripreme
U manjoj posudi umutite jaje i postepeno dodajte bademovo brašno, parmezan, alevu papriku, čubar i so.
Neprestano mešajte i umesite testo. Ako osećate da je preteško za mešenje, dodajte malo vode i malu kašičicu rastopljenog kokosovog ulja.
Ponovo promešajte i konačno umesite testo.
Od testa oblikujte izdužene grisine, vodeći računa da budu iste debljine. Dužina nije toliko važna, mogu biti različite, ali pokušajte da budu i iste dužine.
Mešavinu susama i maka sipajte na providnu foliju.
Pripremljene grisine uvaljajte u susam i mak, dodatno pritiskajući, jer će u protivnom seme otpasti.
Pecite keto grisine 5-10 minuta dok se ne ispeku na papiru za pečenje.
Poslužite u šolji sa salvetama ili budite kreativni na svoj način.
Keto grisine možete poslužiti sa avokadom kao dodatak.