Način pripreme
Pripremite kalup dimenzija 24-26 cm. Za svaku koru se mute jaja sa šećerom.
Dodaje se brašno (za smeđu + kakao, za roze + poslastičarska boja) i određene arome. Pažljivo izmešajte rukom.
Svaku koru pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 10-15 minuta. Svaki puding pripremite prema uputstvu. Ostavite da se ohlade.
U svaku od njih dodajte umućenu pavlaku. Mešajte dok ne postane glatko. Za roze krem umutite pavlaku i u nju dodajte slatko. Dobro izmešajte.
Sastavljanje torte: Stavite smeđu koru u tanjir, zalijte je blago šećernim sirupom. Kremove sipajte u špriceve sa okruglim nastavkom. Napravite uzastopne krugove sa kremovima različitih boa, tako dok ne stignete do sredine.
Poklopite roze korom i napravite isto sa kremovima kako bi se stopili sa donjim delom. Na primer ako ste počeli sa smeđim kremom na prvoj kori, sada ćete početi sa belom korom itd.)
Poklopite belom korom i blago je prelijte. Umutite 100 ml pavlake i premažite tortu.
Napravite glazuru, tako što stavite ostalu pavlaku (200 ml) i maslac na ringlu da se zagreje.
Dodajte čokoladu i dobro izmešajte dok ne postane glatko. Tortu zalijte ohlađenom, ali tečnom glazurom. Dekorišete čokoladnu tortu po vašoj želji.
Bela čokoladna torta sa trostrukim kremom je gotova.