Sušeni teleći bonfile

Sušeni teleći bonfile
Fotografije: Veselina Konstantinova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
3
"Sušeno meso i crveno vino - podelite sa prijateljima"

Potrebni sastojci

  • teleći bonfile - 1 kg
  • so
  • sok od kupusa
  • biber
  • aleva paprika
  • začini - za teleće meso
* merne jedinice

Način pripreme

Pospite teleći bonfile solju i ostavite ga da odstoji 24 sata.

U šerpu stavite sok od kupusa, dovoljnu količinu da prekrije emso.

Nakon što sok od kupusa provri, potopite meseo tek toliko da se popari (pre toga ga očistite od soli).

Ocedite meso i pospite ga začinima. Uvaljajte ga sa svih strana.

File se stavlja na provetrivo mesto u nakon oko nedelju dana je spremno za konzumaciju.

Ohladite ga i sušeno meso je spremno za konzumaciju.

Sušeni teleći bonfile je sjajan!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: