Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Čabata»Čabata punjena humusom i tofu sirom

Čabata punjena humusom i tofu sirom

Raya AndonovaRaya Andonova
Šef kuhinje
5131851k
Čabata punjena humusom i tofu sirom
Fotografije: Raya Andonova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Idealan sendvič za obilan doručak ili ručak u kancelariji."

Potrebni sastojci

  • čabata - 1 komad
  • topljeni sir - 1 list
  • kačkavalj - 1 list
  • humus
  • pesto
  • tofu sir - 1 parče
  • paradajz - 1 komad
  • krastavci - 1 komad
  • šarena so - ili bosiljak
* merne jedinice

Način pripreme

Čabatu isečemo na dve polovine. Unutrašnji deo gornje polovine namažemo topljenim sirom i posipamo rendanim kačkavaljem. Stavljamo u mikrotalasnu da se kačkavalj rastopi. ( Možete koristiti i ugrejanu rernu).

Za to vreme drugu polovinu namažemo humusom, nakon toga malo pesta odozgo.

Poređamo nekoliko kiršaka tofu sira, odozgo krugove krastavaca i nekoliko krišaka paradajza.

Jednu od dve polovine posipamo šarenom soli.

Nakon toga gornju polovinu sa rastopljenim kačkavaljem poklopimo preko druge i čabata punjena humusom i tofu sirom je spremna za serviranje.

Dobija se veoma ukusan vedži sendvič, odgovarajuć za obilan doručak ili ručak u kancelariji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: