Način pripreme
Pomešajte brašno, šećer u prahu, prstohvat soli i prašak za pecivo.
Dodajte 70 g hladnog maslaca naseckanog na kockice i istrljajte rukama dok se ne dobiju mrve.
Dodajte žumance i umesite meko testo koje se ne lepi. Ukoliko je potrebno, dodajte 1-2 supene kašike hladne vode.
Uvijte testo za korpice u foliju i stavite u frižider na 30 minuta.
Izvadite testo i razvijte ga u koru.
Isecite krugove i poređajte ih u kalupe za mafine.
Korpice pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 190 stepeni otprilike 15-20 minuta i zatim ih ostavite da se ohlade.
Za krem mikserom umutite meki maslac.
Dodajte kakao, a zatim postepeno dodajte kondenzovano mleko ne prestajući sa mešanjem.
Napunite korpice kremom od maslaca i stavite ih u frižider.