Način pripreme
Jabuke oljuštite, isecite na komade i poprskajte sokom od limuna.
Premažite maslacem odgovarajući kalup za pečenje, sipajte jabuke i pecite na 190 stepeni 15 minuta, promešajte i pecite još 15 minuta.
Izvadite jabuke, pospite ih šećerom i cimetom i ostavite da se ohlade.
Lisnato testo isecite na 8 kvadrata i napravite 3-4 proreza na jednoj strani.
Stavite 2 kašičice krema, suvo grožđe i oko 2 kašičice jabuka.
Presavijte kvadrate u trouglove i viljuškom pritisnite ivice ukusnih trouglova.
Trouglove poređajte u pleh, premažite ih belancetom, pospite šećerom i pecite u zagrejanoj rerni na 190 stepeni oko 20 minuta dok ne porumene.
Jedite ukusne i slatke trouglove sa jabukama i kremom.
Ako volite trouglove, obavezno probajte naše pite sa jabukama ili ovu neverovatnu pitu sa kremom.