Dinstani komadi mesa sa pečurkama na maslacu

Sonja StanulovSonja StanulovGlavni urednik250105
09/02/2017
"Sečeš, propržiš i jedeš – aromatična đakonija u samo tri laka koraka."
Priprema30 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 049
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite svinjsko meso na male komade ili trakice. Luk sitno nasekajte, a pečurke operite i ako su veće, narežite na trake, dok manje ostavite cele.

U dubokom tiganju zagrejte maslac sa malo ulja i kada se maslac otopi, dodajte meso i pržite nekoliko minuta.

Kada voda koju je otpustilo meso ispari, dodajte pečurke i luk. Pržite tako još malo, dok ne dobije boju koja se Vama dopadne. Neko voli više uprženo, neko manje, tako da sami procenite.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar