Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom u vazdušast krem. Dodajte prosejano brašno i pažljivo promešajte špatulom. Ispecite koru u kalupu koji ste prekrili papirom za pečenje na 180 stepeni oko 15-20 minuta. Ostavite koru da se ohladi.
Potopite želatin u 50 ml hladne vode. Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu (ne preterujte). U smesu dodajte kiselu pavlaku, kiselo mleko i rastopljeni na pari želatin. Dobro promešajte. Postavite koru u kalup za tortu (24-26 cm).
Prelijte sirupom koru, pospite jednim delom voća, pokrijte delom kreme, ponovo voće i završite kremom. Dobro poravnajte i ostavite u frižideru preko noći. Nakon toga pripremite žele, tako što ćete pomešati sok od kupina i želatin.
Po želji, možete pojačati boju korišćenjem boje za kolače. Nasecite jagode na parčiće i rasporedite ih po torti. Zalijte sve kupinovim sokom. Vratite u frižider na nekoliko sati. Prebacite tortu u odgovarajući tanjir i ukrasite po želji.