bonapeti.rs»Recepti»Jela od Povrća»Miš-Maš»Meraklijsko prženo povrće

Meraklijsko prženo povrće

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Meraklijsko prženo povrće
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
14/03/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
"Najukusnija seosko prženo jelo, zbog koga ćete bez blama da poližete tanjir do poslednjeg zalogaja"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U veliki tiganj stavite dosta ulja da se zagreje.

Isecite paprike, patlidžane, luk i stavite ih da se prže, dok povremeno mešate.

Za to vreme oljuštite paradajz i deo isecite, a ostatak narendajte. Isecite i tikvice.

Čim se povrće u itganju ispržilo, dodajte tikvice i paradajz.

Isecite beli luk, peršun i stavite ih u jelo.

Ostavite jelo da se krčka dok ne ispari voda.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: