bonapeti.rs»Recepti»Glavna Jela»Jela u đuvečari»Jednostavni đuveči sa paradajzom, sirom i kačkavaljem

Jednostavni đuveči sa paradajzom, sirom i kačkavaljem

Jednostavni đuveči sa paradajzom, sirom i kačkavaljem
Fotografije: Monika Ivanova
20/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema3 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno38 min.
Porcije1
"Da li ste gladni? Zašto ne probate ove aromatične vegetarijanske đuveče, koji se pripremaju za tren oka"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Đuvečara se po dnu maže sa malo maslaca. Stavlja se red iseckanog paradajza, red sira, red kačkavalja.

Posipa se sa malo origana i po želji zaljuti, i nastavi se na isti način, dok se ne potroše sastojci. Odozgo treba da bude kačkavalj, ponovo posut začinima.

Peče se na 250 stepeni oko 25-30 minuta, nakon čega se skida poklopac sa đuvečara i zapeče još 2-3 minuta, dok kačkavalj ne dobije lepu boju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: