Tikvice sa heljdom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
05/06/2017
"Zdravo i ukusno - dva glavna razloga da još sada spremite tikvice sa heljdom "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 450
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice operite i isecite na kockice. Zagrejte malo ulja i prodinstajte sa 1 šoljom vode dok ne omekša prvo sitno iseckani luk i beli luk, a zatim i tikvice, šargarepe i paprika.

Dodajte oparnu heljdu i sipajte 1 šolju vode, pa kuvajte dok sve ne bude gotovo.

Po želji, možete smesu prebaciti u tepsiju i ispeći u rerni.

Pre posluženja posipajte sitno iseckanom mirođijom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar