Teleći jezik u maslacu

Toni AleksovToni AleksovDžedaj17632
28/06/2017
"Bogat aromama i punim ukusima ovaj recept će oduševiti ljude koje poslužite, a za vas će biti izazov i zadovoljstvo!"
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano496
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • teleći jezik - 700 g
  • beli luk - 5 čena
  • maslac - 70 g
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte jezik u slanoj vodi. Oljuštite kožu i nasecite ga na listiće.

Posebno pripremite beli luk, takođe nasečen na listiće. U posudi na vatri istopite maslac i u njemu upržite beli luk.

Dodajte nasečeni jezik. Dodajte biber.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar