Punjeni patlidžan pica

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
13/06/2017
"Sjajna ideja, koja odmah treba da se proba "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 460
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan isecite na dve polovine po dužini i izdubite sredine. Posolite ih i ostavite bar pola sata da se im se odvoji gorčina.

Nakon toga ih operete, osušite i stavljate u jako zagrejanu rernu na 20 minuta. Za to vreme isecite na sitno sastojke osim kačkavalja i sira.

Pomešate sve zajedno s usitnjenom ili iseckanom sredinom patlidžana, mešate i dinstate sa malo masnoće i vode dok sastojci ne omekšaju. Kada su gotovi dodajte začine po ukusu, narendani sir i kačkavalj i ponovo promešajte.

Kašikom napunite već zapečene brodiće od patlidžana i vratite u rernu na još oko 10 minuta ili dok kačkavalj porumeni.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar