Pečurke punjene fileom i topljenim sirom

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
1
1
28/07/2017
"Pogledajte šta smo Vam ukusno pripremili. Oni koji prvi donesu vino će imati priliku i da probaju. A ostali mogu da prepišu recept "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano333
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke oljuštiti i skinuti drške. Poređati ih u odgovarajuću tavu, i dodati maslinovo ulje, so i biber.

Dimljeni file naseći na kockice i rasporediti ga preko pečuraka. Preko filea staviti malo topljenog sira.

Na kraju sitno narendati kačkavalj i rasporediti i njega preko pečuraka.

Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, dok kačkavalj ne dobije zlatnu boju.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar