Testenina sa sočnom kobasicom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
09/09/2017
"Kao zakleti ljubitelji testenine uveravamo vas da ove treba direktno da dodate na spisak nečeg najukusnijeg za ručak "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano903
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izvadite mesnati nadev iz omotača kobasice.

Zagrejte maslinovo ulje na umerenoj temperaturi i propržite kobasicu, pritiskajući kašikom, da se nakida na parčiće, oko 15 minuta. Pržite dok ne postane zlatasto.

U međuvremenu isecite luk i beli luk na sitno. Smanjite temperaturu ringle i dodajte ih u kobasicu. Dobro promešajte. Kuvajte dok ne omekša ili oko 5 minuta. Dodajte čili u ljuspama i promešajte.

Nakon 2 minuta dodajte paradajz na kocke. Ponovo promešajte i kuvajte oko 10 minuta dok se testenina ne skuva. Skuvajte testeninu prema uputstvu proizvođača oko 10 minuta.

Procedite i dodajte sos sa kobasicom. Dobro promešajte da se testenina prekrije sosom i servirajte vruću.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar