Teleće mleveno meso sa paprikama i pečurkama

13/10/2017
"E ovo je recept koji može da probudi apetit svima vama "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 680
  • Pregledi tokom meseca73
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckajte luk i beli luk, očistite paprike od semenki i isecite na kockice, pečurke na polumesec.

Ugrejte ulje u dubokom tiganju na umerenoj temperaturi i dinstajte luk oko 3-4 minuta. Dodajte mleveno meso, pržite tako što mešate i pritiskate, dok se mleveno meso ne izdrobi i promeni boju, oko 10 minuta. Dodajte beli luk, paprike i pečurke i promešajte.

Pržite oko 5 minuta i dodajte paradajz pire. Ponovo pržite i mešajte neprestano oko 5 minuta. Dodajte bujon i biber, promešajte i poklopite.

Kuvajte oko 20 minuta, skinite poklopac i kuvajte još 5 minuta dok se jelo ne zgusne.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar