Govedina sa boranijom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18412
24/10/2017
"Perfektna kombinacija između meke teletine i sočne boranije "
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano254
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • govedina - 500 grama, masnija
  • boranija - 1 tegla
  • crni luk - 2 glavice
  • paradajz - 2 - 3 komada
  • ulje - 1 kašičica
  • beli luk - 1 beli luk
  • biber - 6 - 7 komada, zrna
  • aleva paprika - 1 kašika
  • voda - 2 šolje
  • peršun - 1/2 veze
  • nana - 1/2 veze
  • brašno - 1 kašika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite meso na komade i prodinstajte ga u sopstvenoj masnoći oko 15-20 minuta.

Nakon toga stavite ulje, naseckani luk, rendani paradajz i alevu papriku i dinstajte 10-15 minuta, a zatim prelijte sve vodom i kuvajte oko 45-55 minuta.

U polugotovo meso dodajte boraniju, biber, beli luk i sitno naseckanu nanu. Kuvajte još 45-50 minuta.

Na kraju dodajte brašno, rastvoreno u malo vode i naseckani peršun.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar