Način pripreme
Sameljite meso zajedno s lukom u multipraktiku. Dodajte začine i oblikujte male ćuftice - 8 komada. Ispržite ih u zagrejanom ulju dok ne dobiju zlatastu boju. Isecite patlidžan na krugove debljine 1 cm.
Pospite ih solju i ostavite 30 minuta. Operite ih hladnom vodom i osušite. Isecite i tikvicu na krugove iste debljine. Poređajte kulice ređajući tikvicu, ćufticu, patlidžan, ćufticu, tikvicu i povežite ih šišom.
Tako uradite i sa ostalim sastojcima. U tiganj sipajte malo ulja i propržite luk i beli luk. Dodajte narendan paradajz, pospite solju, šećerom i biberom. Promešajte dobro i sipajte sos u posudu za pečenje. Poređajte kulice u posudu i zapecite na 200 stepeni oko 30 minuta. Izvadite i preko svake stavite po jedno parče kačkavalja i čeri paradajz. Vratite nazad u rernu na 4-5 minuta