Pitice sa dimljenim sirom, pečurkama i piletinom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
29/12/2017
"Malo drugačije od uobičajenih pitica, koje će prijatno iznenaditi ljubitelje dimljenog sira i pilećeg mesa "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano433
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte i odvojte od kosti pileće batake. Istopite maslac, dodajte pileće meso i očišćene i sitno isečene pečurke.

Izdinstajte u maslacu 5-6 minuta. Sklonite posudu sa ringle i dodajte topljeni dimljeni sir. Začinite solju i biberom. Mešajte u ujednačenu smesu.

Razvijte kore. Namažite svaku koru majonezom pomoću silikonske četke. Stavite nadev i savijte u paketić.

Poređajte pitice u posudu za pečenje čije ste dno postavili papirom. Namažite pitice žumancem odozgo. Ispecite u zagrejanoj umerenoj rerni dok ne postanu zlataste.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar