Čorba sa kiselim kupusom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
11/01/2018
"Još jedna neverovatna seoska čorba, koja postaje iznenađujuće ukusna i u mikrotalasnoj pećnici "
Priprema10 min.
Kuvanje11 min.
Ukupno21 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano398
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckane grudi stavite u zatvorenu posudu i stavite u mikrotalasnu na 3 - 4 minuta na 100% jačine, dok ne dobije zlatnu boju. Luk sitno iseckajte i prodinstajte u otopljenoj slanini 4 minuta na 100% jačine.

Dodjte dobro oceđeni sitno iseckan kiseli kupus (ako je previše kiseo, operite ga hladnom vodom), krompir koji ste iseckali na kockice i prelijte bujonom.

Dodajte so i biber i kuvajte 2-3 minuta na 70% jačine u mikrotalasnoj.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar