Način pripreme
Ugrejte mleko da provri, pre toga odvojite 1/2 šolje i razmutite skrob unutra.
Dodajte šećer u mleko i kad mleko provri lagano dodajte rastvoren skrob.
Kuvajte na umerenoj vatri uz neprestano mešanje dok se krem ne zgusne. Skinite gotov krem sa vatre.
U odgovarajući pleh, sa ivicama koje se otvaraju, poređajte jedan red medenjaka. Prelijte kremom, pospite slatkom od malina i rendanom korom limuna.
Stavite drugi red medenjaka i ponovo prelijte kremom. Pospite topingom od jagoda.
Rastvorite želatin u hladnoj vodi i kad nabubri, ugrejte ga na pari.
Dodajte slatko od malina i mutite dok ne dobijete homogenu smesu.
Kad smesa počne da se želita, prelijte tortu.
Ostavite tortu na 3-4 sata na hladnom mestu da se stegne, nakon toga pažljivo skinite obruč. Ukrasite tortu orasima.