Način pripreme
Da bismo pripremili testo za kore potrebno je da pomešamo dve vrste meda, šećer i 100 g maslaca, stavljamo smesu da se kuva na pari.
Umutimo dva jajeta i dodajemo ih u smesu. Mešamo dok se šećer potpuno ne rastopi i dodajemo šećer u prahu. Mešamo još oko 2 minuta. Skidamo sa vatre i postepeno dodajemo prosejano brašno. Ostavljamo u frižideru na dva sata.
Od testa pravimo lopte, koje razvučemo na mnogo tanke kore. Svaku koru pečemo oko 4-5 minuta na 180 stepeni.
Da bismo napravili krem umutimo 250 g maslaca, postepeno dodajemo od kondenzovanog mleka.
Namažemo jednu po jednu koru kremom, možemo da stavimo i od slatkog na svaku koru, ili više na jednu od kora (po želji).
Posipamo mlevenim orasima. Gotovu tortu ostavljamo na kratko da odstoji na sobnoj temperaturi, a nakon toga stavljamo u frižider.