Način pripreme
Kvasac pomešate u toploj vodi sa šećerom i ostavite da nadođe 10 minuta. Sa preostalim sastojcima zamesite testo i ostavite da nadođe na toplom 30 minuta.
U posudi pomešajte mrvljeni sir i male kockice isečenog kačkavalja.
Nadošlo testo podelite na tri dela. Svaki razvucite u okruglu koru prečnika 30 cm, namažite uljem i pospite nadevom. Poređajte jednu na drugu, u sredinu stavite čašu i od nje secite ka spolja na 8 delova.
Svaki uvucite po dva puta, u širokom delu napravite prorez i ivice savijte na dole.
Ostavite da nadođe još 10 minuta, namažite umućenim žumancem sa 2 supene kašike ulja i pospite semenkama.
Pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 35 minuta, dok ne dobije zlatnu boju.
Izvadite, pokrijte krpom 5-10 minuta i gotova je za jelo.