Aromatičan boršč na baštovanski način

Aromatičan boršč na baštovanski način

09/04/2018
"Podrazumeva se da baštovan pravi najaromatičniji boršč"
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano387
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk i šargarepu i stavite u šerpu da se dinstaju, za to vreme isecite ostalo povrće kako se vama dopada.

Kupus treba da bude krupnije isečen, a boranija da bude cela.

Sipajte svo isečeno povrće u luk i šargarepu i poklopite, ostavite da se dinsta zajedno, mešajte s vremena na vreme.

Sipajte 4 šolje tople vode i ostavite boršč da vri na umerenoj vatri.

Probajte povrće i ako je mekano, sipajte fidu i dodajte začne.

Kad se fida skuva, pospite iseckanim peršunom i isključite ringlu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar