Zečija čorba

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73913
21/04/2018
"Pileća supa ima veliku konkurenciju za mesto na našoj trpezi u vidu ove zečije čorbe!"
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano369
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Čorba može da se spremi od divljeg ili pitomog zeca. Natopite meso 6-12 sati u jednakom delu vode i sirćeta, a nakon toga ga skuvate u posoljenoj vodi.

Odvojite ga od kosti, dodajete sitno isečeno povrće, prelivate bujonom i dokuvate. Malo pre nego što sklonite čorbu sa vatre dodajete rezance i maslac.

Začinite jajetom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar