Šnicle sa pečurkama, topljenim sirom i pavlakom

Mariola Pantelic
Mariola Pantelic
Početnik
01/05/2018
"Ako treba da izaberemo samo jednu vrstu šnicli, koje ćemo jesti do kraja života, to će definitivno biti ove "
Priprema15 min.
Kuvanje85 min.
Ukupno100 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano860
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dno i zidovi posude za pečenje se namaste uljem.

Na dno se poređa sloj šnicli, namažu se sa malo senfa. Preko njih se stavlja isečen crni luk, isečene pečurke, parčići topljenog sira.

Posipa se začinima i poliva sa nekoliko kašika pavlake.

Tako se poređa nekoloko slojeva dok se ne potroše sastojci. Sipa se pivo. Posuda se pokriva poklpcem ili folijom.

Peče se 60 minuta na 190 stepeni. Folija se sklanja i peče se još 10-15 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar