Bonapeti.rs»Saveti»Kako da napravimo mleveno meso od pačetine?

Kako da napravimo mleveno meso od pačetine?

Kako da napravimo mleveno meso od pačetine?

Od mlevenog mesa od pačetine se prave veoma sočne ćuftice. Da biste napravili mleveno meso od pačetine potrebno je da sameljete određeni deo patke, kao i kod svakog drugog mesa, koje želimo da pretvorimo u mleveno meso.

Međutim, u zavisnosti od namene ovog mlevenog mesa, bira se i meso. Za mleveno meso namenjeno za pečenje, najukusnije se dobija od pačjeg bataka sa kožicom, zajedno samleveno.

Ali za mleveno meso namenjeno prženju možete da preskočite deo dodavanja kožice mesu tokom mlevenja.

Obavezno je, međutim, da meso sameljete zajedno sa začinima da se začini dobro izmešaju.

Preporučeni začini su luk, so po ukusu, biber. Sve ostale začine, na primer, kumin, možete dodati po svom nahođenju.

Ovaj proces funkcioniše odlično i brzo u seckalici. Na primer, ako pripremate ovo mleveno meso za ćuftice - u seckalicu možete staviti jaje sa ostatkom začina.

Sa mlevenim mesom od pačetine, preporučujemo da napravite sjajne ćuftice u rerni, ukusne špagete sa mlevenim mesom, a zašto da ne i omiljeni rolat Stefani.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
Ukupno glasalo: 1
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Ovaj savet još uvek nije komentarisan. Budite prvi, koji će ostaviti svoj komentar:Anonimni